Kari-Anne Undlien

Kari-Anne Undlien
Avdeling: Gjøvik
Telefon: 411 02 001
Org. nr.: 994709720

Jeg heter Kari-Anne og driver Canis Hundeskole på Gjøvik.

Hunder har alltid vært en del av livet mitt da familien til enhver tid hadde en eller to jakthunder i hus under min oppvekst. Men først i 2003 begynte jeg å trene hund, da jeg som godt voksen kjøpte min egen.

Heidi (født 2003) er en Groenendael tispe som har vært min læremester på godt og på vondt. Sammen har vi utforsket læringsprinsippene for å hanskes med ting som hverdagslydighet, problemadferd, stress, lydighetsøvelser, agility, spor og rundering. Ja til og med trix og freestyle er noe vi gjerne morer oss med, og som vi dessuten lærer mye av.

Gjennom å jobbe med Heidi har jeg har jeg utviklet en stor interesse for hvordan hunder lærer, og det er utrolig å oppleve hvordan man med kunnskap om noen få, enkle grunnprinsipper kan effektivisere innlæringen mange hakk slik at treningen blir både morsom og motiverende for hund og eier. Dette er kunnskap jeg virkelig har lyst å bidra med å overføre til andre hundeeiere, noe som har vært min motivasjon for å gjennomføre den 2-årige instruktørutdannelsen ved Canis Hundeskole.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om planlagte kurs, privattimer eller er interessert i andre typer kurs enn det som står på kursplanen 🙂

Mine kurs

    Mine blogginnlegg

    Ingen blogginnlegg ennå.