Elin Søbstad

Elin Søbstad
Avdeling: Bergen
Telefon: 982 55 224
Org. nr.: 994351109

Hei!

Jeg heter Elín 🙂 Jeg er en utadvent og munter dame med et stort og brennende engasjement for hund, atferd og hundetrening.
Min målsetting er glade, lykkelige og lydige hunder – og ikke minst; å lære hundeeiere hvordan de skal trene sin hund på en effektiv og hyggelig måte, som også knytter sterkere bånd og skaper samhold mellom hund og eier.

Jeg er opptatt av å gi individuell tilpasset veiledning til hver hund og eier, og er kjent for godt humør og at latteren sitter løst 😉

Jeg er vokst opp med hunder i nær familie av rasene schæfer, labrador, bulldogg og mynde, og har selv hatt Flatcoated retriever i over 15 år – i tillegg til alle «bonus hundene» som jeg har lånt/ passet opp igjennom alle årene 😉
I dag har jeg sjarmerende Zanto, en Flatcoated retriever hann på 7 1/2 år, som jeg har konkurrert og trener aktivt med innen lydighet, bruks og blodspor. I tillegg trener vi Rallylydighet og litt Freestyle, og er aktiv på rype-og hjortejakt.

Jeg har flere trener- og instruktørutdannelser innen hund og hundetrening, er utdannet figurant og testledet på mentaltester på hund, har en rekke kurs innen problematferd m.m., og er den eneste i Norge som har instruktørutdannelse og er sertfisert BAT (Behavoiur Adjustment Training) instruktør (CBATI) fra Empowerd Animals og grunnlegger av BAT, Grisha Stewart.
I tillegg er jeg utdannet og autorisert terapeut innen massasje og streching på hund (anatomi og fysiologi) fra NHMS.

I det «sivile liv», er jeg utdannet innen IKT, Ledelse og organisasjonsstyring fra NHH og jobber til dagen på et stort verftsanlegg for offhore installasjoner utenfor Bergen.

Jeg brenner veldig for «hverdagshunden», samholdet mellom hund og eier, og er lidenskapelig glad i alle aktiviteter man kan gjøre sammen med hunden, spesielt alt som omfatter nesearbeid 😉

Hjertelig velkommen på kurs hos Canis Hundeskole avd. Bergen – gleder meg til å treffe dere 🙂

Mine kurs

    Mine blogginnlegg

    Ingen blogginnlegg ennå.